nina - gone away

känner att ja vart lite borta.. men känner egentligen ingen större lust till någonting, men hade amanda idag, hon blev veccinerad så vi skrittade ksk 1km, sen ville chefen springa lite så då gick vi till travbanan och stod och kolla när janina och chefen sprang omkring lite, så lillan fick ta det lungt idag :)
har även hittat amandas hackamore, så nu kommer de vara skitkul att rida henne barbacka för då har man hacket och hon är som en dröööm :$ funderar på att göra det nästa torsdag ;) beror på vad janina vill vi ska göra då =D
efter stallet såg jag hockey osv.. sen tog ja inte hästarna ikväll, känner mig typ duktig :$  sen blev de en typ tidig kväll kom hem efter hockeyn sen gick ja åh la mig, har hunnit se en film nu ska nog slå på en ny och somna till den :$ imorgon blir det att städa rummet sen filma lite då janina galopptränar ksk, så ni får en film och se hur duktig chefen blivit :D nu är de gonatt, tycker line och julia kan uppdatera mer!! även om dom inte gör något, kul med uppdatering ändå :)
taggad flicka på hoppträning i våras

Kommentarer
Postat av: Sanna Andersson

roligt att du får vara där och rida! :D

2011-11-04 @ 12:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0