Dålig uppdatering

Tog typ en helt oplanerad bloggpaus så därför jag inte bloggat. Har inte haft tid och när jag suttit vid datorn så har jag aldrig haft orken :$ Men nu ska jag börja om igen! :D
Har kört Amanda nu i en vecka så ska snart rida henne igen för börjar bli sugen på att rida lillplutt ;)
Janina har varit massor i stallet med mig :D Hon och Nina hade även hand om Amanda i fredags och även dom körde (A)
Funderar på att rida polle imorrn o tvinga Line att komma o vara me mig då :D Hon har typ inge val!
Ska hitta på nå roligt nu så ni få ha de så bra till imorn då jag LOVAR att uppdatera !:)
^Våran första tävling tillsammans! <3
- Julia

Nothing like seeing each other again

Idag vlir det inte någon innebandy träning (fys) orkade inte fara, har hur mke träningsverk som helst från igår x) kan typ just och pass gå i trappor xD hahha skojjas bara men veckans planering ser ut såhär :
må: löpning med div 1 & 2 och fys
ti: löpning inget planerat, softa i soffan
on: rida caper vet inte, kanske löpa broarna runt, beror på väder
to: Faipen eller bodaborg
fr: Faipen eller bodaborg, det jag inte gör på torsdag blir på fredag
lö: vet inte
sö: Faipen
så ser veckan ut just nu, kan bli ändringar ;)
cp häst och cp människa^^ :*
-Line

im a billionaire

inte bra uppdatering från min sida.. sry. men har haft fullt upp. i fredags var jag med dom bästa och byggde bana i ers till tävlingen på lördag som jag var på och jobbade och fotade lite. om någon vill ha bilder hör av er till angelica. sen åkte jag till bure och var med lina<3 söndag åkte vi till sandgärdan då angelica, carro och camilla skulle tävla. sen tillbaka till bure och typ fira morsdag med linas familj :$ sen fick jag hämtning men har inte orkat uppdatera förrän nu.. sry. ska bli bättre på det!!

på torsdag har jag dressyrträning för ida hellström! taggar som faaaan. sen kanske tävling lördag, efteranmälningstiden hann gå ut innan jag hann byta bort jobbhelgen.. :/ men ska ringa och prata med tävlingsledaren.. annars får jag träna tills nästa tävling. i augusti!! menmen.. då får jag lång tid på mig iaf, kan behövas. nää nu ska jag inte uppehålla er mer. ska börja uppdatera mer ist.!



-nina

tränar på...

skolavslutnings-sångerna ;) lyssnar på dem på spotify och sjunger till :$ är ju med i skolans kör (endast 7:or):$
låtarna är dock hemligen, men har ni spotify så blir dom inte hemliga längre :$
men igår iaf så sa jag ju att jag skulle skriva om gårdagens stallupplevels ;)
Faipen var ju som sagt på bushumör? han var jätte lugn tills han låg efter då började han sparka bakut osv (som alltid :$) fast jag tycker det är kul, ibland iaf ;) så jag höll mig brevid Mirwa och Saga, då gick det bra, men sen red vi in på en stig, fast det var mer som en lite fyrhjuligsväg (?), så vi kunde fortfarande rida brevid varann ;) sen kom vi ut vid järnvägen, så vi började rida hem, sen så red vi inte på en annan stig, fast det var så smal så jag fick rida bakom, Faipen vart typ galen :] och det låg typ "bommar" på stigen och rötter och så, och han började galoppera på den stigen i typ skritt / trav takt gick lite fram och tillbaka, så han började hoppa typ :S hihi han snubblade inte en enda gång då :D han va så duktig :) sen när vi kom ut från den stigen så kom vi ut på en sandväg, och då skenade Mirwa iväg, och jag kunde ofc hålla Faipen men han började galoppera på stället, men jag fick honom lugn och han travade några steg, så jag berömmde och då började han om, så jag lät honom galoppera, jag skrek åt honom: J'A, J'a "kom-igen-då"!! så det gick skit fort (kul typ, iaf på Faipen för då kan jag stanna honom när jag vill :D) så han typ skenade iväg, så jag red tillbaka till stallet, och travade lite där, sen for jag ut iegn i FULL GALOPP!! :D Faipen tyckde det var jätte kul, så galopperade i ca 10 min i sträck ;) fast i slutet så var han jätte slut så då gick det inte så fort, och han fick ju bestämma farten så han får skylla sig själv om han vart trött ;) sen när jag kom till baka igen skrittade jag i ca 5 min sen travade jag av honom sen skrittade jag av honom och så. Sen när jag var klar med honom ställde jag in honom i stallet, och började ta in de andra hästarna :) sen fick alla mat och alla var nöjda och glada :)
Idag så har jag innebandy-fys, så ska fara på de halv 7 ;)
/Line

imorgon... jag e trött :$

jag bloggar imorgon istället, men kan säga en sak... Det hände en hel del ;) (jag flög inte av)
Hörs imorgon :*
pzz - Line


min bus poa<3<3<3 love u!! :*

Glömde igår :$

vet inte om jag uppdaterade nått igår? :$ men iaf så var det ju tävling på KDRF och var ju ofc där med Angelica :)
vill ni veta hur det gick så besök hennes blogg :D och hon hälsar att om det var nån som tävlade då och vill ha bilder så kanske hon har, hon har på alla typ ;) http://curiouscasper.blogg.se :)
idag var vi till sikeå. Carro och angelica tävlade idag oxå :) Vill ni läsa hur det gick får ni besöka deras bloggar^^ (angelicas har ni i början av inlägget) http://hastochtraning.blogg.se/ :)
orkar verkligen inte skriva har dessutom bloggtorka :( men kommer kanske skriva ett till ikväll, ska ju till Faipen :)
-bäbis^^ ♥
-line

kollar på jämnlikheterna :€

atorp^^
atorp^^
Kanal^^ (den vita saken är en skosula (som på atorp) om nån undrar)
kanal^^
Bränderna är typ endå lika :$

-line

the last song

idag på skolan var det egentligen en vanlig dag... då no-lektionen skulle börja så börjar nått låta; "detta är ett utrymmingsalarm, var vänlig följ nödskyltarna" helt mysko typ, och man hörde det typ just och pass :] fast jag var i en annan byggnad. Så hela no lektionen gick bort typ, utom typ 8 min? :S sen efter no har vi slöjd men det blev bara 30 min slöjd, ist för 80 min ;)
måste gå nu, ska vara på disco om 20 min :$har obytt om och allt :]
-line

BRAND PÅ MIN SKOLA :O

Ambulans, polis och såklart brandbil kom ;)
branden på atorp såg typ lika ut? :S
-line

you were always on my mind

har precis kommit hem från stallet nu, angelica var in och hoppade lite. så bilder hos henne kommer förmodligen inom kort (= imorgon är det jag som rider, vet inte riktigt än vad jag ska göra, är fett sugen på fara och traska i skogen.. men vet inte riktigt om jag får det än.. men blir på hacket iaf, kommer ju uppdatering imorgon om vad jag gjort så det får ni ju som ändå veta ;) måste även få säga att jag är ledig imorgon :$

-nina

u smile, i smile

sitter ligger i cim och antons soffa, vi har ätit grillad fisk till middag :D mumms :D
ska snart gå en prommis sen fabbe ;) idag när jag var på stan köpte jag julias present, godis och en dricka :$
vet inte vad vi ska skriva mer :s så vi hörs :)
-line

Den finaste av de finaste

sa ju igår att jag skulle berätta om när jag red Casper :) så här kommer det :]

Jag gick ner till hagen och hämtade upp honom osv, sen när jag borstat och sadlar och allt det där så satt jag upp, eller vart tvingen att sadla om för padden låg konstigt :$ (mitt fel)
så började jag skritta iväg, så vid Janina började jag trava, travade över bron och sen efter den andra kurvan provade jag en vänstergalopp och gjorde ett byte till höger tog några språng och bröt av, sen just då jag bröt av typ kom janina på moppen ;) så vi snackade i 2 sekunder sendrog hon till julia (hon skulle oxå åka vagn) och då jag träffade janina var jag nästan vid julia och amanda ( var utan för huset på stallgården?:$)så när jag kom hade dom just satt fast vagnen typ ;) så dom kom, Julia och Janina satt i sätet på vagnen och Linn satt på golvet :$ så vi skrittade iväg, så kände jag att casper vart lite spänd och lite mer tittig, men fortsatte bara, sen travade jag lite sen när jag saktade av började julia trava så då travade jag oxå, och då var han inte spänd, då var det typ tävling som gällde ;) men det gick jättebra, han lyssnade på sätet hela tiden, jag satt mig lite djupare i sadeln och så, så blev det långsammare trav osv ;) han var jättesnäll (a) (som alltid?:$)  sen när vi kom in i kåge så skrittade vi, och när vi kom till grusvägen igen så kortade jag tygeln i nedförsbacken och travade när den tog slut. Sen travade vi till galoppsträckan, så då var vi tvugna att skritta för det kom en bil. Sen när den kört förbi så tog jag tyglarna igen och travade, asså jag tror aldrig han har varit så lugn osv på galoppsträckan :O han travade på som vanligt ♥
sen vid asfalten därframme när galoppsträckan är slut stod det en timmerlastbil, och casper tyckte den var lite skrämmande men ställde då honom åt vänster och gick frammåt, gick super, sen "pyste" lastbilen (ni vet väl hur som brukar göra? ;)) då vart amanda rädd och så reagerade capser oxå eftersom de är flockdjur :S men det gick bra det oxå, han hoppade mest bara till ;) sen travade vi lite till sen skrittade jag av och vi sa hejdå utanför gården! :D
Kanske lite mycket text? :) men ni som orkar läsa får väl göra de ;)




Jag älskar dig!! världens finste häst!! kärleken till dig är obeskrivlig ♥

-Line

Underbar underbarst underbaraste

har suttit vid dator ett tag nu. Skriver omrogn istället.
Imorgon ska jag till stan och köpa present till Julia (a)
-line

-656

inlägg 656 ;) startade bloggen 1 december mellan 21 - 22  ;) skojjas :D
ikväll ska jag på ljusparty" ska hjälpa elle igen ;) :D hihi och få lite kash (stavning) ;)
haha om de endå vore så att pengar växte på träd ;$
haha, annars får vi se vad som händer ;)
-line

allt läker med tiden...

snart har mamma partylite... haha
vet inte vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket idag, så vi hörs imorgon??
eller jag ska på fotboll sen ;) Thea ska spela match♥
thea^^

-line

curious casper

caspers mamma(anja tand)


caspers pappa(sun king)


casper bäbis






casper 1år ska på sommarbete


caspers 2års dag(tror jag)


casper nu



-nina

bilder från helgen

fredag
åkte till bure med linda och kolla på lägenhet sen vänta på att lina skulle sluta skolan så åkte vi till stallet och allt vi gjorde där. senare på kvällen gick vi ut och var med hjalmar sen somna typ 2 :$


lördag
vaknade kring 7 och gå till torpet där det var tävling, sen var vi där typ till 1-2 sen hem till lina och duscha och fixa sig, dra och käka sen åka till varuträsk där det var party :$ spåra redan innan 10 och då kom felles päron och så fick alla åka hem... åkte med felle till medle men så kom rasmus, janina och emil och hämta mig, sen åkte jag, janina, rasmus och conny till liden och sov där.












söndag
vakna, åkte till varuträsk där janina hoppa av, fick skjuts hem och la mig och vila ett tag, sen gå till jobbet. kom hem och då sitter linda här och väntar på mig :$


-nina

bilder från helgen

fredag
åkte till bure med linda och kolla på lägenhet sen vänta på att lina skulle sluta skolan så åkte vi till stallet och allt vi gjorde där. senare på kvällen gick vi ut och var med hjalmar sen somna typ 2 :$


lördag
vaknade kring 7 och gå till torpet där det var tävling, sen var vi där typ till 1-2 sen hem till lina och duscha och fixa sig, dra och käka sen åka till varuträsk där det var party :$ spåra redan innan 10 och då kom felles päron och så fick alla åka hem... åkte med felle till medle men så kom rasmus, janina och emil och hämta mig, sen åkte jag, janina, rasmus och conny till liden och sov där.












söndag
vakna, åkte till varuträsk där janina hoppa av, fick skjuts hem och la mig och vila ett tag, sen gå till jobbet. kom hem och då sitter linda här och väntar på mig :$


-nina

When you se me fall

har just käkat frukost, ska kläpå mig nu... men vet inte vad jag ska ha :$ haha ;) skojjas ;)
ska dra till skolan om ca 30 min (20 i 9) jag börjar 5 över 9:)

-Line

dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering i helgen. men har vart borta, orkar inte berätta nu. men kan göra en uppsatsinlägg sen så ni får se :D kan försöka göra lite kortare ;) och kan även kasta upp några bilder :) :) har jobbat ikväll och nu ska jag gå och sova. skola imorgon. inte ok....



-nina

Bättre sent än aldrig :S

bloggar nu, när jag kom hem från julia så städade jag, sen när jag städat klart så bakade jag sen så satt jag mig vid datorn ;)
mitt rum blev jättefint (a)
Idag när jag red Amanda så tycker jag att hon var fin :) fast hon skuter ytterbog hela tiden... så angelica sa att julia måste jobba de med henne :$
sen försöker hon "springa" bort från arbete men hon kunde det förr, för julia umgicks med mig å angelica ;) så hon försöker ju fortfarande. :D
men jag tycker amanda var lika fin som vanligt och lyssnade bra på skänkel :)
orkar inte skriva så vi säger Godnatt<3


min bäbis<3<3

juste, det blev inte att fara till faipen idag :'(

svar till Anonym


Svar: Hästen hoppade av tidigt så jag hade inte en chans att ställa mig upp i lättsits :) Du får gärna skriva evm du är nästa gång oxå ;)
- Julia

Markarbete

Fick skjuts av Angelica till KDRF vid 10 idag för att rida lite markarbete med lillpolle. Red lite grann från början och red sen på en linje :) Kom på linjen några gånger sen fick Line rida :) Red på hacket o polle var superfin <3 Ska förmodligen hopptävla på de på Lördag :D Ska nog gå super :)
Har även gjort Gröntkortprovet idag så hoppas jag klarade det så jag kan tävla 6 juni.
Annars har jag varit med Line tills typ hav 5 o nu chilla ja bah :)
- Julia

Bureå

Varit i Bureå idag och sett när Angelica, Camilla och Lina tävlade. Jag blev satt på att filma så har filmat dom 3 och har lite bilder på andra personer :) Trevlig dag med trevliga resultat ;) Ni får läsa mer om resultaten på Angelica, Camilla och Linas blogg :)
Typ nu ska ja iväg o kolla på miniföl me Line :D En liten Monopol har dte blivit hos pappas jobbarkompis som har travisar =)
- Julia

somebody told me that you are an ass

har just käkat tårta :D julia bjöd, pga avramlingen igår ;)

Idag när jag red Amanda så red jag på en lägda i ca 30 -40 min, och red på vägen i ca 10 - 20 min.
Ibörjan så var hon inte så arbetsam, hon vägrade rida på böjt spår. Men efter endel bråkande så gick det bra.
Överlag är jag väldigt nöjd, så imorgon blir det kanske att jag rider igen :D

kram

min bäbis:$

-Line


I hope you will return

Slutade för typ 20 minuter sen :) ska ju fara till Kågemarken och sova där... det är ju tävling på lördag :D men Julia måste bli bra!!! jag vill att hon ska tävla, hon och amanda kan behöva träna lite grann, asså träna på att tävla, innan Julia börjar tävla lite mer seriöst. Hon håller ju på men grönt kort just nu, gick ju en kurs i onsdags ;)
nä nu ska jag gå och packa. ska till julles jobb snart oxå ;) åker meddärefrån :P
-Line

bilder på avramlingen

-julia

avramling

Uppdaterade aldrig nå mer igår för ramlade av hästen jag red på ridhuset. Vi hade hoppning.
Han hoppade av tidigt och jag var oberedd på de så jag tappar balansen och faller på hans hals. Men han har så kort hals så jag flyger över och ramlar ner i backene och rullar typ lite efter backen. Hoppar upp så fort jag andats lite och det känns ok. Hinner bara upp så blir allt svart och sen ser jag jättekonstigt innan jag tuppar av och faller till marken en andra gång :S  Hoppade inte upp nå mer för var jättevit i ansiktet och såg inge fräsch ut så gick o satte mig på läktaren vid Angelica och sitter där och dricker massa vatten och äter en banan.
Kändes bättre sen.
Har ont i nedre delen av ryggen och i högra låret. Har förmodligen sträckt mig i låret och föll ju på ryggen så har nog ont i ryggen av smällen. Blir ingen ridning idag för mig på min poa. Line får rida iställe så jag kanske kanske kan hopptävla imorrn i Bureå :)



Hoppas du inte fick ont i munnen gubben.. <3
 - Julia

Faipen

iger red jag faipen ett tag, han var jättefin. Orkar inte skriva nått nu, men kan möjligen göra det sen.
en vild från igår:
han ser typ ut som en arab på bilden :$
-line

bilder

tog bara kort efteråt på blommorna!!
på detta vita band stod alla barnbarn med.
på detta band ser ni vad det står... eller på vänster sak står det "en sista hälsning"
från oss barnbarn
efteråt
det var alla begravningsbilder!
-line

Home at last

Har just ätit klart. cim och anton äter med oss. har inte så mke att skriva, satt mig vid datorn för att chatta med angelica om helgen :D
begravningen var fin. kommer att komma bilder på blommor senare idag eller imorgon? :)
-line

Tandis :$

Kom från tandläkaren för ett tag sen.  Lagade ett hål i en tand och nog ska käften säga till när folk sätter sprutor i den-.- Fick bedöva tre gånger med spruta och en med salva för att bedövningen inte tog av bara en.. Tanden är iaf lagad, men vänstra kinden har jag absolut ingen känsel i. Är ganska road av de faktiskt :$
Har köpt en macka från smått&Gott som jag börjat äta på, men ska äta upp den sen för var lite svårt att tugga :/
Kan däremot tugga godis så blir lite smått förvirrad xD


Uppdaterar förmodligen ikväll igen ;)



 - Julia

my last goodbye

snart ska vi fara på begravningen... men eftersom att det är begravning idag så är jag ledig från skolan :D
igår när jag red Casper... jag skrev ju i förra inlägget vad jag gjorde, men inte så detaljerat. ;)
Men jag red ut mot spisen arbetade i trav och galopp, men mest trav, men man hinner inte rida så mycket om man rider ut till spisen, men när jag kom till korsningen så svängde jag vänster mot nått hur... tror julle se att conny bodde där? :S
Sen när jag red till huster så vände jag och sen när jag kom till grusväg igen så tog jag tyglarna och travade, sen fattade jag en vänster galopp och gjorde ett galopp ombyte till högergalopp :D han var då iaf jättefin.
Så imorgon far jag till kågemarken igen, och ska var mde julia. Jag och julia ska sova hos angelica eftersom det är tävling på lördag i bureå :D
-line

Casper =D

idag har jag ju ridit Casper :D det gick jättebra, men red en jätte kort sväng.
Red ut till spisen och följde asfalten tills jag kom till ett hus, så vände jag ;)
Han var underbar i alla gångarter :*
-line

tidsinställt

Sitter förmodligen vid skolbänken just nu... inte för att vi har bänkar men det låte bäst så ;)
Ställde in detta på tidsinställt så att ni får nått att läsa :]
vet inte vad jag ska skriva i detta inlägg eftersom inget har hänt... men kan visa några söta bilder på Fabbe och Kompis som jag tog iförrgår då jag grillade :D
så söta(a)♥'
mina små bäbisar♥♥♥
-line

=D

Högsta statistiken idag på länge.... eller på 10 dagar :$
fortsätt så
-TRÄNINGSRYTTARE-



all large wounds heal, it's the little that takes time.

Har typ just kommit hem :)
Gick ut på gården efter middagen och var ute där tills nu typ :$ men det var skönt med lite frisk luft ;)
svarade just på en komentar, men den hade inte skrivit någon bloggadress så svarade via mail, men det funkade det oxå ;)
Ska gå och se tv om en kvart :D för då börjar desperate housewives (a)
kärlek ♥
-line

Hola Amigos

kom hem från stan nu, gick dit- åka bil hem(kom hem ca 16.οο (a)
jag har inte så mycket att skriva, men ska bara lägga upp bilder på jackan när den sitter på mig och när den inte gör de :$ ;)
así que ahora que vienen:
i jackan :$
bilden är jättemörk jag vet...
Märket på jackan^^ :D
Jackan kostade 600 kr :D
-line

Here with you!

Kom just hem från skolan? :$ eller från mullberget :D har haft trivseldag så börja 12 och sluta 2 så jävla nice :D:D:D:D:D
Ska dra ner på stan nu, ska träffa mamma och Inger om en timme, ska köpa jackorna jag och lucas hängde av igår när vi var på stan med Cim och anton :D

-line

without you

förlåt för jag inte uppdaterar någonting.. har jobbat mest hela tiden.. känner mig nästan som en arbetsnarkoman då jag jobbat trots att jag är sjuk :$ men behöver man pengar så gör man ;) hade iaf halken igår, sjukt kul var det, och verkligen inte som jag trodde det skulle vara :$ jag snurrade runt med bilden, asså itne volta, utan bara snurrade två varv med däcken i marken, fett kul var det, men fick panik och bara släppte allt, men det gör ju inget då det är som meningen att sånt ska hända ;)

är ledig från skolan idag :$ men då jobbar jag ikväll, och imorgon har jag skola hela dagen som jobb på kvällen :D linda har även flyttat in för några dagar. hon ahr inga pengar till mat, så jag sa att hon får bo här tills hon får pengar :) sen får vi se hur mycket jag kommer bo hos henne sen (= nä nu ska jag duscha.


hahah gulligt, den där har jag aldrig sett förut :$

-nina

Sovmorgon :D

har sovmorgon till 12 så passar på att blogga, idag har hag inget inplanerat... men nu är helgen typ planerad :D -I'm sawed (←saved).......
Men ska typ på stan efter skolan :) ska träffa mammsen, har hängt av en jagcka på intersport som var typ sjuksnygg (a) haha,jag och cim tycker iaf de ;)
Nää, nu ksa jag gå och fika... fast juste, vi har inte mackor så jag kan inte... och det finns ju ingen mat - rester, som man kan äta heller.. eller vi har fil, men jag äter inte fil, man mättar sig på de ica 13-24 min :$
-Line

Terräng

Busade i skogen med polle idag. Har satt upp några hinder där så det är som en liten terrängbana :D Hoppade en del på hindrena, men tror inte hon tar skada även fast hon hoppa igår då det ar så pass lågt och jag inte krävde nått alls ;) Hon var iaf asfin, försökte verkligen gå i form o göra de jag ville. Linn red oxå lite grann :D
Jag och Linn planerade även lite till för i sommar då hon har Lady och jag hoppas verkligen denna sommar blir den bästa!! :D
Amanda får stå på Onsdag då jag inte hinner rida henne då jag ska på Gröntkort kurs :)
- Julia

glömde visa er :$

igår när jag var hos Faipen tog jag några bilder :D vill ni se? (a)



Har många fler, men dom är inte så fina ;) (inte dom som är ovan heller) men jag vill ha en systemkamera :'(
ni kan få se fler om ni vill? men isf får ni kommentera, men tror inte att ni vill se egentligen ;)

-line


When I se in your eyes

Sitter nu hos cim och anton, ska snart käka ;) nån som kan gissa vad det blir? ;)
Det blir samma sak som förra gången ;) haha, grillat (a)
Idag när vi var på stan så hittade jag en jacka som jag ska köpa imorgon :D
-line

Hoppträning igår

Janina sov över här Lördag till Söndag så orkade inte uppdatera då :$

Hopptränade för Carro igår. Hästen gick super och jag gjorde en bra insats. Hoppade en bana och edn satte sig i huvudet nästan direkt. Kan den fortfarande :$ Kan även omhoppningen till den (A) Kan kanske lägga upp en bild på banan sen om jag orkar :) Tror faktiskt förbugeln med martingal kan ha hjälpt lite igår för hon varsjukt fin hela tiden förutom i början då hon bara var laddad.
Taggar Bure som fan nu!!!!! :D:D:D:D

Nu blir de KDRF o se Amanda o Linn rida :)



Foto: Janina
 - Julia

Planering för today

Idag så ska jag hänga med Cim och Anton ;) är ju ledig från skolan idag, är typ K-dag eller nåt sånt :S
Så vi ska ner på stan, fara på skohuset, bara vara och så :D och imorgon har jag sovmorgon till typ halv 1 :D fast jag slutar 5 i 4... men har endå sovmorgon, så nice :)

Planering för iveckan:

Må: Ledig från skolan, så ska vara med Cim å Anton :)
Ti: Sovmorgon till halv 1 - Vet inte vad som händer sen ;)
On: Rida världens bästa Casper :D♥
To: Vet inte ;)
Fr: Vet inte, vill vara med Julia ♥
Lö: Julia(?)♥
Sö: Rida världens bästa Faipen:D♥

Så vi får se vad som händer (a) ändringar kan hända ;)

snyggingen^^ :D

-Line

Borta bra men hemma bäst (a)

Kom hem vid halv 2, så kl: 2 for jag till stallet, orkade inte rida, har bara sovit 7 timmar inatt :$ Men ska berätta om i helgen :D

Fredag; For kl halv 10 mot Fromheden, chillade typ hela dagen! :D

Lördag; Var med Jennifer, Maria, Therese, Mattias, Axel och Lucas hela dagen, fram till halv 1, fast då var det bara jag Axel och Matte kvar :] Vi satt mest och prattade och käkade godis och så ;)

Söndag; Sov till halv 10, fikade frukost sen var det möte sen drog vi hem.
När jag kom hem så for vi till stallet och jag tog i Faipen och borstade han och så, sen gick vi en kort prommis och han fick beta :D sen när jag kom tbk så fick han gå ut i hagen, sen packade jag hö sen for jag hem. Har även varit och handlat och haft besök av Cim och Anton & Fabbe och Kompis ;D


-Line

Klockan tickar..

Hela dagen igår var bara konstig typ..
Gcik iaf på stan me Linn o köpte en tröja, ett linne o en förbygel till Amanda :) Var med henne en stund efter sen for jag till stallet och ja red omkring lite i skogen. Blev inget jobbigt för orkade verkligen inte anstränga mig på något sätt. Har iaf bestämt mig för att bygga en liten terrängbana i skogen för det skulle typ endå bli bra :D Tror pållen min skulle tycka det var jättekul speciellt om hon får springa för fan vilken fart hon hade igår. Kunde typ inte ens stanna henne sen heller :$
Linn kom till mig senare på kvällen o då såg vi på någon konstig film från 98 -.- Den var jätteskum..
Vi får se vad som händer idag :)
- Julia

polle

hann inte uppdatera igår efter vi ridit, blev så stressigt hem till janina och äta efterrätt :D efterrätt klockan 12 på natten helt ok :D red iaf på legdan en liten stund, han har blivit helt knas på senaste tiden.. han är inte galen, man måste rida för att han ska gå fram, det är inte normala casper. han kanske har fått parasit :$  kastade upp janina ett litet tag och körde med henne(a) han blev faktiskt riktigt fin där på slutet :) funderar på om jag ska anmäla mig till srk tävlingen snart:O har anmält mig till idakurs den 2 juni :)



-nina

BOORRRIIINNG

Som ni kanske mäker så har jag tråkigt :(

Så ska göra en lista... fast en sån som man svarar på frågor, typ: hoppning eller dressyr ;)

Så ni får se näd den kommer upp :D

galen musse :$

-Line


im good in waisting time

tror typ jag håller på att blir sjuk.. inte kul :( :( ikväll ska jag vara med dom bästa! men ska även till srk då carro ska tävla, så beroende på vad hon vill ha så kommer det kanske bilder :) men sen ska jag även rida polle på gården, så får jag någon som vill fota oss då så kommer det ännu mer bilder :$

ska försöka uppdatera mycket då line är borta, så ni får någonting att läsa iaf ;) ;)


gammal bild från skolan

-nina

Kommer tyvärr....

...vara bort i helgen, kan kanske slänga in ett inlägg... men det får vi se. ska följa ellenore & micke på "polar-träff". alla som har polar husvagnar träffas och typ nått :S

men då vet ni, men Nina och Julia bloggar ju ;)


denna bild var typ nya favoriten :S än så länge ;)

-Line


BiIder från i onsdags :D

haha, lite dålig sits där :$
lite småsuddig bild, men kolla steget (a)
älskling♥:D
-line

Är med och tävlar om ett schabrak från Mountain Horse!


Hi worst day ever

Ja denna dagen har ju varit som den varit. Har mått så grymt jävla dåligt, men tur man har världens bästa  vänner som stöttar en <3 Tyvärr så vill jag inte ta upp någonting på bloggen då det är lite för personligt..
Jobbade på KDRF som stallvärdinna som vanligt idag och for hem före min ridlektion för vi hade bara teori och det kändes som jag kunde göra bättre saker än att vara där :$ Var med Linn efter och vi pratade om allt och inget. Kan bara säga att det är väldigt skönt att du finns Linn<3
Igår så sov jag med Janina i Kåge så blev ingen uppdatering då som ni kanske märkte (A)
Ni kan få några bilder från när jag travade av Casper i Tisdags och från när jag red Amanda igår:)
Jag & Casper
Jag & Amanda




Såhär kan man oxå roa sig xD Stackars poa..

- Julia

Don´t go in front of me, I wont be able to follow

igår red ju jag Casper :D han var en ängel, när jag suttit upp ocg for från gården började jag rida mot Janina, jag skrittade till ungefär mitten av vägen mellan 90° kurvan och hennes hus, så började jag trava och känna på honom, han kändes först lite framåt sen när jag började göra ökningar och så i traven så blev han lat :O haha, helt mysko ;) sen när jag travat en bit och provat på öppnor så testade jag först en vänstergalopp, om jag "råkade" sluta driva så bröt han av, så jag fattade en ny, för det hände en gång, sen efter bara några få galoppsprång så saktade jag av till trav, sen så jag Julia, men hade ju otestat högergaloppen, så fattade en sån oxå ;) då bröt han inte av nån gång, han var jättefin i båda galopperna :D så jag och Julia skrittade till legdan och där satt två mästerfotografer och väntade ;) haha, Janina och Linn fotade litegrann ;) så kommer att slänga upp bilder på de sen när dom har slängt upp bilder på deras bloggar :) men på legdan då så arbetade jag mest på volter, i för det mesta trav men även lite i galopp, men det gick inte alls så bra i galoppen ;) han bröt av nästan hela tiden, så jag fick inte glömma driva, men o, jag drev för mycket så ökade han bara, så det var lite småknepigt :] men över lag så är jag JÄTTE NÖJD!! han va så fin lillkillen :´)


texten stämmer verkligen ♥

en kort dikt eller nått :S
Someday, someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else!

-Line


ny kompis :$

har precis kommit från amanda nu, åkte dit efter skolan. så fick vi pizza :$ sen var vi ute och red(bilder kommer sen), sen har jag så snäll bror som kommer och hämtar mig!!<3<3 och på köpet fick jag även en ny kisse(a) så nu har adam fått en vän :$ har dock ingen bild på han, men det kommer. han heter nemo :$:$ dom är och busar nu, får hoppas jag kommer få sova inatt :O :O


ego javet.

-nina

Stars never stop glow

Nyss varit på Ericakurs med Angelica och Linn. Angelica red Casper o ja o Linn fota/filma :D Ni får läsa mer om hur det gick för Angelica på hennes blogg. Fcik trava av Casper och ja blev en väldigt misslyckad uppsittning då han gick iväg då jag inte ens satt mig och sen börja han trava så jag föll :$ HAHAHAHA red honom sen på ängen och han var hur fin som helst :D Lille älsklingsplutten <3Sen efter vi lastat och var klara för att farra hem så blev vi sugna på Cola så vi for till Ica och köpte Cola och lite godis :$:$Angelica bjöd på det så Tack! <3 Sen skjutsade hon jag och Linn till KDRF så cykla vi hem därifrån =)

Kjell hade polle idag så blev ingen ridning med henne :)
- Julia

random bilder









































-nina

Rubrik

Efter skolan så var jag med Linn, vi bakade kladdkaka och gjorde isglass (a)
Nu efter maten får vi se vad som hittas på! :D
om ni undrar varför jag gör så korta inlägg? så är det för att Lucas dator stänger av sig själv, så vill bara publicera unläggen så fort som möjligt ;)


-Line

bildbomb på amanda

amanda & amanda














amanda och janina









amanda och julia












KÄRLEK!(L)


-nina

bildbomb från dressyren

träning:






























tävling:


















VÄRLDENSBÄSTA!!(L)


my biggest love of all

orkade inte uppdatera igår, blev så sent innan jag skulle sova då.. blev iaf jag som red casper igår, angelica fick jobb och ajg skulle ändå inte göra någonting :) red dressyr på lägdan och hade även några bommar på backen, janina kom och fotade så får se när jag får bilder av henne, då kommer jag kasta upp några :) :) gick iaf bra, han var lugn och mjuk och fick verkligen driva för att han skulle gå framåt :O det är inte ofta det händer! får hoppas han är lika fin tills hopptävlingen i bureå som angelica ska vara med i :) :)



-nina

I have never been so sad

Orkade inte uppdatera igår för var hemma typ 10 i 11 igår :$
Var på ridhuset till 12 för jobbade lite grann och var sedan social me folk. Farmor och Frafar kom sen efter att jag varit hemma ett tag så fick en till present då :$ Fick 500kr :D
Efter middagen for jag till Manden och red henne. Nina fotade och Janina och Amanda var med och var sociala =) Nina o Janina duschade även polle sen och tog hand om henne :)
IDag var jag på skolan :) Sjukt synd att spendera en sånhär dag i skolan! Har varit varmt hela dagen :D Efter skolan så blev det KDRF och fota när Amanda red och sen blev de Gröntkort-kurs. Halv 8 for jag därifrån för hade utvecklingssamtal på skolan.. Gick typ endå bra, men mina betyg i Idrott är inte bra.. Ligger på gränsen till IG :S Här ska betygen i alla ämnen upp ännu mer :D VG och MVG i allt ska de vara ;)
Var me Linn ett tag oxå och vi hoppa GulleHumle som slog sitt hopprekord.. IGEN!!:D Sen fick vi en glass var av Frida :$
Hästarna får börja gå ute dygnet runt idag så n ufan är det allt sommar!! :D
- Julia

inget virusprogram :S

vi har fått en ny dator, som funkar :D men den har inget virusprogram, så jag får inte sitta vid den :(
idag efter skolan så cyklade jag och sanna och kollade på skohuset, inte allt lika bra som jag trodde -.-
sen cyklade vi till Ica Moröhallen och köpte mjukglass :D
profotograf ^^ ;)
-Line

not a chanse that i´ll miss you

hela kvällen så var vi i stallet hos nordlund där julia har amanda, så janina, amanda och julia red henne lite smått var och jag bara stod på backan och blev uppäten av alla mördarmyggor :( nää men tog även kort(a) sen tyckte vi amanda(häst) var skitig, så hon fick duscha, men då hade amanda åkt hem för hon har så långt hem, så då var bara jag, julia och janina kvar. sen fick jag skjuts hem av julias gullig mamma :$:$ jobbigt när både hästen och människan heter amanda :/ :/



-nina


Best memories

Har lånat lucas dator igen :$ men idag när jag var hos Faipen, så orkade jag inte rida, så for ut och sprang :D sprang i ca 20 min :$ så Faipen travade brevid mig :]
Har oxå varit hundvakt åt Nalle å Milton :D♥ haha små söta chihuahuor ;)
nalle^^
-Line

inte länge kvar!!

förlåt för dålig uppdatering :$ men har varit med amanda sen i fredags, då var vi hos anette och firade henne, sjukt trevligt. sen följde hon till mig och var tävling på lördag morgon, sen så hade vi mysigt hemma hos mig innan vi åkte till hennes pappa och hämtade hennes moppe och for till icamorön och handlade godis :$ lr en BJ var :] träffade även på janina där som skulle komma och umgås med oss, sen åkte vi till OK solbacken och väntade där på felle och julia som vart på lagfest:) så åkte vi alla hem till mig och såg lite av the fast and the furious(?) sen åkte alla hem förutom amanda som ligger och sover i mitt rum just nu :$

ska försöka städa på mitt rum idag sen bege mig  till stan på något sätt... ska göra risk 1an imorgon.. är typ nevös, dock är det ju typ ingenting men, sen nästa vecka blir det halken :D :D nu är det nära känner jag, måste bara börja plugga lite då(a)


orkade inte skriva ett nytt så jag kopiera från min vanliga blogg :$

-nina

Happy birthday

Fyller då 14 år idag :D Var på KDRF imorrse och kollade på När Nina tävlade och sen så var jag med Line till typ två. Vi hoppade en "kompis" kanin och hoppa studsmatta :) Sen så har en del ur släckten varit hit och firat mig och fick en del presenter :)  SUperbra presenter så jag är jättenöjd! :D:D:D
NI får bilderna imorgon, men här är vad jag fick ;)
Ett managekort
En Pikè
Ridskor
Twilightfilm
Hästtidning
schampoo,balsam. hårinpackning, deo
Transportskydd
Rosa tröja av Nina <3
- Julia

GrillaT :D

Får grillat till middag idag oxå ;) fick ju de hos julia igår oxå :D fast nu e jag hos cim å anton :)
Ska följa Cim till stallet sen oxå ;)
vet inte riktigt vad jag ska skriva, på innebandy avslutningen sp käkade vi middag kl 4, lekte lekar och tävlade tävlingar :D
nalle-balle ^^ ;)
-Line

Bildbomb med hoppbilder

volt^
aningens failad volt :$  ^
- Julia & Line

dressyrtävling

har duschat nu och grejer, tävligen gick väldigt fort, var inte många anmälda :O menmen. är iaf fett nöjd. han var inte spänd lr stressad och han var mjuk hela tiden! så jag skiter i om vi inte vann, det vet jag att det kommer ta ett tag innan vi gör det ;) sålänge han är mjuk så bryr jag mig typ inte! ska börja kolla efter fler tävlingar nu, ska börja tävla dressyr på riktigt nu :$ är typ nervös redan(a)

bilder kommer efter helgen!

-nina

Dressyrtävling

vi drar snart oc ikollar på när nina tävlar Casper :D Lycka till gumman♥

-Line & Julia

stjärnan

hade inte tid att skriva om ridningen tidigare idag, men snabbuppdaterar nu orkar inte göra något långt. han var iaf fett fin. red fram uppe i lilla typ paddocken(?) sen gick vi ner på "tävlingsbanan", dom hade redan byggt upp den, så red programmen där. gick typ rent skit :S.. men fick till det på slutet iaf.. så får hoppas det går bättre imorgon, bilder kommer efter helgen :D



-nina

Tomteskum

är hos julia nu :D ska till amanda sen men blir nog inte att rida, hade tänkt rida, elller Julia sa att jag skulle rida och se om hon bockar med mig oxå ;) fast hon får stå idag, och imorgon så blir det att stiga upp tidigt, för Nina ska ju tävla :)
Hon å Casper e så fina tsm:')♥
Orkar inte skriva mer!! ;)
en jättegammal bild på mig xD
-Line

you are my superstar

har precis kommit in från stallet nu. ska springa och snabbduscha sen åka till skolan och ha idrott.. kull. eeh naaae. komemr springa lite på stan efter iaf, och då blir det att hämta mina ridbyxor :$ åååh vad jag längtar<3<3 måste även få säga grattis i förskott till lillan som fyller år imorgon!!! lillan är julia, dock bara jag som säger lillan till henne, men hon är min lillan :$


lillan och casper i mitten på april

-nina

Never say never

Red Amanda till Ridhuset idag för hade tänkt ha henne på min ridlektion, men ändrade mig för hon var så fruktansvärt seg att rida.. Och var även sugen på att rida Virre :$ Gick iaf super, han var en aning seg men gör absolut inget då det är bättre attt han är lite seg an att han är för pigg. Hade markarbete och det blev någon lydnadsövning och han blev jättefin i slutet :D
Amanda var även grymt fin när jag red henne hem. Hon var taggad till tusen, men använde energin på rätt sätt. Vi fick till några riktigt snygga skänkelvikningar ;)
Linn red även Amanda lite i paddocken på KDRF :)
- Julia

I hate it

tjuvade Lucas dator, har försökt blogar förr men Lucas dator startar om sig själv, så orkade  inte :S mammas funkar fortfaranda :'(
men iaf så i tisdags red jag Casper (a) det gick super :D
Jag red markenrunt :) efter jag hade borstat honom-sadlat-tränsat och allt detdär, så satt jag upp, sen red jag mot Janina, skrittade lite längre än 90º kurvan så skrittade jag på kort tygel, han var jättefin, sen travade jag förbi Janina. Han var jättefin i traven oxå, så jag började skritta igen och tränade på öppnor. Sen när det gick bra så travade jag och gjorde samma sak, han var superfin :D så roade oss med lite olika saker, tränade oxå mycket övergångar mellan skritt-trav, tog ingen galopp, tyckte han var så fin så ville inte förstöra det ifall han skulle börja kicka eller nått ;) men är väldigt nöjd över ritten :D
i onsdags for vi till Cim och Anton och fikade bullar :D det var nice ;)
imorgon så blir det att fara till Julia och sova för på lördag fyller hon år! :D
Ska publisera detta nu så att det inte försvinner!! :D
Pzz - Line



i am loosing you

har typ precis kommit hem från skolan, ska börja typ göra mat till jobbet, känner mig duktig som vart i skolan hela veckan, och plus direkt jag slutat skolan börjat jobba typ :D :D inte helt fel med pengar ;) ;) måste iaf se till att hinna hämta ut ridbyxorna imorgon och plugga på programmen... :/ men kan dom typ nästan ändå(a)



-nina

Mer vild än tam!

Min häst var verkligen mer vild än tam vissa stunder idag. Hon kom på att man kan bocka så vi hade några riktigt "fina" bockserier. Var bara i galoppen hon bockade, men hon slutade efter typ evigheter. Var så duktig så att jag ramlade av 3 gånger, men tappade balansen då hon bockade och då hon sedan började trava efter så hade jag inte en chans att sitta kvar xD Allt är fotat så det kommer att komma upp! Men hon var verkligen sjukt fin idag annars. Hon höll formen på hacket i skritten super och hon höll den bättre i traven oxå. Förr kunde hon inte ens gå i form på hacket så det är stor skillnad att rida henne på det nu än då.
Var även med Linn idag hos Dajm och hälpte henne att mocka osv.
Är även praktiskt taget bestämt att Linn ska ha Lady där Amanda står i sommar! =D Kommer bli superkul!!!

Imorgon har jag förmodligen Amanda på min ridlektion på KDRF :)
Minna får bjuda på bilden idag
- Julia

ändrade planer

blev ändra planer, åker inte till stan och plockar ut ridbyxorna. jobbar eftermiddag idag också, så det blir springa hem och byta om sen iväg till jobbet, samma sak imorgon också, så får hämta ut dom på fredag sen skynda hem och rida igenom programmen på polle, tror angelica skulle skjutsa in oss till ridhuset, sen får vi se om han vill bada, beror på hur skitig han är. angelica ska även få bli min hästskötare, hon för sköta knoppandet av manen :$ sen försöka få någon att fläta hans svans så den inte är så ful som den är nu, typ sönderkliad och grejer, man kanske kan dölja det på något vänster ;) :D



-nina

tidig morgon

har precis kommit ur duschen nu, det är typ första gången jag är vaken såhär tidigt då jag sover i stan :O helt sjukt.. ska iaf in till stan efter skolan, ska hämta ut mina ridbyxor :$ kommer dock svida på kontot.. menmen, dom är fett snygga och dom behövs kan jag säga! kan kasta upp en bild på dom senare, ska börja torka håret och grejer nu.



-nina



Hästfridag..

Kjell är nu tillbaka från sin utlandresa så nu blir det dom vanliga dagarna jag har Amanda igen :)
For till Tandläkaren efter skolan och hade Linn med mig:) Hade tydligen hål i en tand så måste tillbaka och laga det ..:( Sen var vi hem till henne och plugga inför NO-provet på Torsdag. Efter de så var jag till min moster på BB och träffade hennes bäbis/min kusin. Supergullig var han verkligen!!
Ska börja dra mig mot sängen nu så Godnatt!
- Julia

Dressyrpass

När jag kom till stallet så stod min häst i hagen och skakade av att hon frös:( Så polle får inte gå utan täcke om det är kallt längre för hon mår inte bra av att bli kall..
Red Amanda ett lättare dressyrpass på en lägda idag på hacket och kan bara säga att det gick super.Red barbacka och Amanda hade ett fleecetäcke på sig.
Mjukade upp henne på volter och lite skänkelvikning och hon blev verkligen lätt att ha att göra med :) Vi hittade nästan formen i alla gångarter så det går framåt på hacket! Hon hade tillochmed bra tryck i galoppen och kändes medgörig och reglerbar utan att försöka dra iväg :D Ett av dom bästa dressyrpassen på länge!
BTW så har jag fått en till kusin idag!!! =D
- Julia

srk bilder




















Hoppetävling

Tävlade Amand idag i hoppning :) Våran första seriösa tävling! =D
70cm(utomtävlan)
Blev lite stressigt med framridning och framhoppning då jag efteranmälde mig, men vi hann värma upp. Kändes super hon bjöd mot hindrena och var pigg.
Inne på banan så kändes det jättebra, vi hade barar lite dålig galopp, men det gick bra endå :)
80 cm
Fortfarande pigg och bjöd mot hindrena på framhoppningen.
Vi stannade ut oss på fjärde hindret för jag fick inte riktigt med yttersidan och hon tog då chansen att stanna.
Är supernöjd över dagen :) Vi kom oss runt i första klassen felfritt och allt kändes bara så bra:) NU taggar vi om för nästa tävling!!! :D
- Julia

you are all i want

har vart på srk hela dagen idag och är fett trött och på dåligt humör. ska lägga in bilder och så på datorn sen någon gång, men blir en lugn hemma kväll idag och typ mysa och se film. julia berättar nog om hur det gick idag. ni kan också läsa hos angelica och carro hur det gick för dom

-nina

RSS 2.0