ridaridarida

idag vaknade vi / blev väkta kl kvart i 9. vi klev upp, fikade, gick med hundarna sen cillade vi på soffan typ 1-2 timmar :) sen blev de agillity-time :D Emil och Benny var jätteduktiga fast ibland lite okontaktbara.. men på slutet gick de endå jättebra och dom förstod vad dom skulle göra :')
Efter middagen for vi och red i Östanbäck :D Line red Fraggis och Julia red Pajsen.
fraggis:
fraggis var väldigt pigg och framåt men endå väldigt kul at rida. Började med att skritta fram henne. Mina tankar var att bara känna lite på henne på volter och lite sånt. så fort man tog tygeln så sökte hon sig neråt och började arbeta.
I traven så var hon jättefon och trampade under sig bra, dock liiiite skumpig men de må va. Kunde ju endå sitta ner på henne utan att studsa om kring ;)
Hennes galopp av underbar :') den var jätte luftig kändes som om hon var typ en häst på 170 när man galopperade :$ vet inte varför men hon var iaf fin. Hon lyssnade bra och arbetade i form typ hela tiden. // Line

pajsen:
Han var pigg och framåt. Riktigt kul att rida då jag gillar hästar som bjuder framåt ganska så mke ;)
SKrittade fram honom från början och arbetade honom sedan lite i skritten på volter och så. Började sen trava igång honom och han var fortfarande superfin. Arbetade honom på volter och serpentiner. Galopperade lite grann sen och här kan man prata om häst med stor galopp! FAst älskade en för det var endå sånt tryck i den och han bjöd framåt verkligen hela tiden :D Älskar hästen (A)<3 Han gick i en bra form nästan hela tiden :) / Julia

Nu har vi varit ut med hundarna på en till promenix då dom fick sig ett bad i älven. Dom var väldigt lyckliga över de :) Sen var Nina så snäll och for o köpte cola till mig :$ Tack :D:D<3 stod o prata med dom som var med Nina ett tag o sen cykla vi hem och gav vovvarna mat.
Om ett tag blir det väl att sova då hundarna väcker oss så tidigt på morgonen :/
loppisen har ju även åkt tillbaka nu..
- Julia o Line

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0